Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Eating intention"'
Autor:
Oriana Mosca, Valentina Maria Merlino, Ferdinando Fornara, Rosa Laura Passaro, Rocco Roma, Elisabetta Bonerba, Achille Schiavone, Filippo Brun, Martina Tarantola
Publikováno v:
Future Foods, Vol 11, Iss , Pp 100516- (2025)
This study investigates the potential for a sustainable future in agriculture, examining how the interplay between tradition and innovation influences the acceptance of insect-based foods. As global demand for alternative protein sources rises, it is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69e4ee154f6143209653befff5f63361
Publikováno v:
Journal of Consumer Marketing, 2022, Vol. 40, Issue 1, pp. 27-43.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JCM-06-2021-4693
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 9, p 1180 (2022)
Food can relieve an individual’s emotions, especially for emotional eaters. For instance, chewing alleviates negative emotions. Solid and liquid foods comprise a huge part of our daily lives, and the chewiness of solid foods is always high. Here, w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/279b798944594c0986bc3ec66f1f7cee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Purpose Unhealthy (vice) on-the-go (OTG) dietary practices result in potentially serious health consequences. However, research on encouraging healthy eating intentions for OTG consumption is scarce. This study aims to fill this gap by investigating
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3eb18516e5c90fb2aa88c6d0b24771db
https://acuresearchbank.acu.edu.au/item/8z229/communication-strategies-encouraging-healthy-diets-for-on-the-go-consumption
https://acuresearchbank.acu.edu.au/item/8z229/communication-strategies-encouraging-healthy-diets-for-on-the-go-consumption
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pablo Farías
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health
Volume 17
Issue 23
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 17, Iss 9148, p 9148 (2020)
Volume 17
Issue 23
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 17, Iss 9148, p 9148 (2020)
No studies have addressed the way the effectiveness of fear and hope advertisements differs across differently characterized individuals. The present study aims to find out in which situations related to different individual characteristics do fear a
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health, 17, 10
International Journal of Environmental Research and Public Health
International Journal of Environmental Research and Public Health, 17
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 17, Iss 3405, p 3405 (2020)
Volume 17
Issue 10
International Journal of Environmental Research and Public Health
International Journal of Environmental Research and Public Health, 17
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 17, Iss 3405, p 3405 (2020)
Volume 17
Issue 10
Unhealthy eating behavior has become a global health risk and thus needs to be influenced. Previous research has found that self-persuasion is more effective than direct persuasion in changing attitudes and behavioral intentions, but the influence of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b30339adf9022147a0d65b16740d70b0
https://hdl.handle.net/2066/218786
https://hdl.handle.net/2066/218786