Zobrazeno 1 - 10
of 190
pro vyhledávání: '"Eating breakfast"'
Publikováno v:
Nutrients, Vol 16, Iss 5, p 575 (2024)
Background: The global aging situation has reached a serious stage, and healthy lifestyles, like regular physical activity and eating breakfast, could slow the process. Phenotypic age (PhenoAge) is regarded as a novel measure of aging. Therefore, our
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2c80d1252804d61ab54c09964dfffcc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mengzi Sun, Xuhan Wang, Ling Wang, Wenyu Hu, Yixue Yang, Nan Yao, Jing Li, Zechun Xie, Ruirui Guo, Yuxiang Wang, Bo Li
Publikováno v:
Nutrients, Vol 14, Iss 20, p 4378 (2022)
Obesity is closely related with diet, including the regularity of meals and inflammation in the diet. No previous study focused on the associations among eating breakfast, which is regarded the most important meal, dietary inflammation, and obesity.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cadcc1c310c141779b3c54c9b668c84b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Katsumasa Momoi, Yuki Fujita, Harunobu Nakamura, Katsuyasu Kouda, Shujiro Tani, Masayuki Iki, Tomoki Mase, Kumiko Ohara
Publikováno v:
Eating and Weight Disorders - Studies on Anorexia, Bulimia and Obesity. 27:1141-1151
We investigated associations among attitude toward breakfast, appetite for breakfast, wake time, personality traits, self-esteem, and frequency of eating breakfast in university students and proposed a model of factors affecting the frequency of eati
Autor:
Hiroya Gotouda, Kensuke Matsune, Tetsuro Kono, Hiroyuki Okada, Seiko Osawa, Yasuhiro Okamoto, Takanori Ito
Publikováno v:
International Journal of Oral-Medical Sciences. 19:129-136
Autor:
GA Dewi Kusumayanti, I Putu Suiraoka
Publikováno v:
Jurnal Pengabmas Masyarakat Sehat (JPMS). 2:182-187
This program focuses on health education activities by little doctors using applicative extension media in terms of applying food diversity, selecting healthy snacks and eating breakfast. The purpose of this community service activity is to conduct t
Autor:
Sabina Russo
Publikováno v:
Revista INFAD de Psicología. International Journal of Developmental and Educational Psychology.. 1:517-528
A lo largo de los años, se ha producido un aumento progresivo del número de personas con sobrepeso y obesas de todas las edades y realidades sociales en Europa y en todo el mundo, lo que hace de la obesidad uno de los problemas de salud pública m