Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"ETEMOGLU, AKIN BURAK"'
Publikováno v:
In Applied Thermal Engineering October 2019 161
Autor:
TURKAN, Burak1 burakt@uludag.edu.tr, ETEMOGLU, Akin Burak1
Publikováno v:
Sigma: Journal of Engineering & Natural Sciences / Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi. 2020, Vol. 38 Issue 2, p527-544. 18p.
Autor:
TURKAN, Burak1 burakt@uludag.edu.tr, ETEMOGLU, Akin Burak1
Publikováno v:
Sigma: Journal of Engineering & Natural Sciences / Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi. Sep2019, p1017-1030. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Etemoglu, Akın Burak
Publikováno v:
In International Communications in Heat and Mass Transfer January 2007 34(1):103-113
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis & Calorimetry; Feb2022, Vol. 147 Issue 3, p2343-2351, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TURKAN, Burak, ETEMOGLU, Akin Burak
Publikováno v:
Volume: 38, Issue: 2 527-544
Sigma Journal of Engineering and Natural Sciences
Sigma Journal of Engineering and Natural Sciences
Simulation of the hot-air drying period is very significant to decrease energy expenditure and increase food quality effect. In the present study, drying kinetics of three different foods (carrot, eggplant and cucumber) were investigated experimental
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::a00fcbf816d442f54d63697566bce09d
https://dergipark.org.tr/tr/pub/sigma/issue/65153/1002263
https://dergipark.org.tr/tr/pub/sigma/issue/65153/1002263
Publikováno v:
Volume: 25, Issue: 4 518-529
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Kurutma gıda ürününden sıvı miktarının buharlaştırılarak mikrobiyalbozulmayı önlemek için yaygın şekilde kullanılır. Enerji tüketimini azaltmak vegıda kalitesini artırmak için kurutma sürecinin modellenmesi çok önemlidir.Lite
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::df71dbbbf7438bc9fde4f501592a8cd0
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ankutbd/issue/50426/441925
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ankutbd/issue/50426/441925