Zobrazeno 1 - 10
of 19 312
pro vyhledávání: '"ESI-MS/MS"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wu, Jinlong, Chen, Changwen, Li, Yong, Cao, Ke, Wang, Xinwei, Fang, Weichao, Zhu, Gengrui, Wang, Lirong
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 January 2024 430
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bojórquez-Velázquez E; Instituto Potosino de Investigación Científica y Tecnológica A. C., San Luis Potosí 78216, Mexico.; Red de Estudios Moleculares Avanzados, Campus III, Instituto de Ecología A. C., Xalapa 91073, Mexico., Zamora-Briseño JA; Red de Estudios Moleculares Avanzados, Campus III, Instituto de Ecología A. C., Xalapa 91073, Mexico., Barrera-Pacheco A; Instituto Potosino de Investigación Científica y Tecnológica A. C., San Luis Potosí 78216, Mexico., Espitia-Rangel E; Instituto Nacional de Investigaciones Forestales Agrícolas y Pecuarias, Texcoco 56250, Mexico., Herrera-Estrella A; Unidad de Genómica Avanzada, CINVESTAV, Irapuato 36821, Mexico., Barba de la Rosa AP; Instituto Potosino de Investigación Científica y Tecnológica A. C., San Luis Potosí 78216, Mexico.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2024 Sep 29; Vol. 13 (19). Date of Electronic Publication: 2024 Sep 29.
Autor:
Esaú Bojórquez-Velázquez, Jesus Alejandro Zamora-Briseño, Alberto Barrera-Pacheco, Eduardo Espitia-Rangel, Alfredo Herrera-Estrella, Ana Paulina Barba de la Rosa
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 19, p 2728 (2024)
Amaranth is a promising staple food that produces seeds with excellent nutritional quality. Although cultivated species intended for grain production have interesting agronomic traits, relatively little is known about wild species, which can prosper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac8183f526484e17ad07ba78952cae8a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.