Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"EROL, Nihal"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Erol, Nihal Türkmen1 nihalt@uludag.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2022, Vol. 47 Issue 5, p754-764. 11p.
Publikováno v:
Food & Health (2602-2834); 2024, Vol. 10 Issue 2, p129-137, 9p
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Apr2024, Vol. 30 Issue 3, p185-196, 12p
Autor:
Türkmen Erol, Nihal1 (AUTHOR) nihalt@uludag.edu.tr
Publikováno v:
Potato Research. Mar2022, Vol. 65 Issue 1, p65-82. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Helmstetter, Andrew J.1,2 andrew.j.helmstetter@gmail.com, Oztolan‐Erol, Nihal3, Lucas, Stuart J.3, Buggs, Richard J. A.1,4
Publikováno v:
Plants, People, Planet. Jul2020, Vol. 2 Issue 4, p326-339. 14p.
Autor:
TÜRKMEN EROL, Nihal
Publikováno v:
Volume: 47, Issue: 5 754-764
The Journal of Food
Gıda
The Journal of Food
Gıda
Bu çalışmada, atık kestane kabuğundan su ile elde edilen ekstraktın, toplam polifenol (TP) miktarı, bireysel fenolik içeriği ve antioksidan kapasitesi (AK) ile antioksidanların ve polifenollerin in-vitro biyoerişilebilirliği incelenmişti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::d1ee66f37cc0d06da9bb638ff00c6787
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/72204/1166409
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/72204/1166409