Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"ERGİN, Sema ÖZMERT"'
Autor:
Ergin, Sema Özmert1 sozmert@mehmetakif.edu.tr, Gün, İlhan2, Kara, Recep3, Soyuçok, Ali2, Karaoğlu, Aslı Albayrak4
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Apr-Jun2024, Vol. 62 Issue 2, p205-217. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ERGİN, Sema ÖZMERT, GÜZEL, Aysun
Publikováno v:
Gümüshane Üniversitesi Saglik Bilimleri Dergisi; 2024, Vol. 13 Issue 1, p8-18, 11p
Autor:
İnce, Sinan, Çakmak, Ömer, Çakmak, Tuncer, Ergin, Sema Özmert, Acaröz, Ulaş, Yalçın, Halil, Arslan Acaröz, Damla
Publikováno v:
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 74 Αρ. 1 (2023); 5211-5218
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 74 No. 1 (2023); 5211-5218
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 74 No. 1 (2023); 5211-5218
Hygienic quality is very important problem in milk and dairy products. Aflatoxins are one ofthe mycotoxins produced by moulds and it is known that the Aflatoxin M1 type, which can befound in milk and dairy products, is a potential risk for the public
Autor:
Ergin, Sema Özmert1 sozmert@mehmetakif.edu.tr
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. nis-haz2019, Vol. 17 Issue 2, p243-251. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.