Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"ERDEMİR, Ebru"'
Autor:
ERDEMİR, Ebru1 eerdemir@agri.edu.tr
Publikováno v:
Journal of the Institute of Science & Technology / Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. Mar2023, Vol. 13 Issue 1, p352-361. 10p.
Autor:
ERDEMİR, Ebru1 eerdemir@agri.edu.tr, KARAOĞLU, Mehmet Murat2
Publikováno v:
Journal of the Institute of Science & Technology / Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. Dec2021, Vol. 11 Issue 4, p2836-2848. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aksu, Muhammet İrfan1 (AUTHOR) miaksu@hotmail.com, Erdemir, Ebru2 (AUTHOR), Oz, Fatih3 (AUTHOR), Turan, Emre4 (AUTHOR), Gürses, Mustafa3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2020, Vol. 44 Issue 11, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ERDEMİR, Ebru, KARAOĞLU, Mehmet
Publikováno v:
Volume: 11, Issue: 4 2836-2848
Journal of the Institute of Science and Technology
Journal of the Institute of Science and Technology
Texture in foods is a reaction that results from physical contact between some parts of body, especially tactile senses, and food. Texture is one of the most important quality features in selection and consumption of meat and meat products. Texture e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::ec8aa767b2908bea1f086b38060b8c37
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jist/issue/66161/782149
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jist/issue/66161/782149
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.