Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"ERDEM, Nuran"'
Autor:
Erdem, Nuran1 nuran.erdem42@gmail.com, Gökmen, Süleyman2
Publikováno v:
Nigde Omer Halisdemir University Journal of Engineering Sciences / Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi. 2023, Vol. 12 Issue 4, p1239-1259. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Erdem, Nuran (AUTHOR)
Publikováno v:
Fleischwirtschaft. 12/20/2022, Issue 12, p76-84. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Erdem, Nuran
In this study, the effect of kiwi and pineapple fruit mashes (the source of enzymes actinidin and bromelain, respectively) on the physicochemical, structural, microbiological and sensory characteristics of duck, goose, and rabbit meats was evaluated.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4866::156b8b4f4591519ee72c29fd490a76c9
https://hdl.handle.net/20.500.12451/10339
https://hdl.handle.net/20.500.12451/10339
Autor:
ERDEM, Nuran1 nuran.erdem42@gmail.com, KARAKAYA, Mustafa2
Publikováno v:
Journal of the Institute of Science & Technology / Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. Dec2020, Vol. 10 Issue 4, p2565-2574. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Erdem, Nuran1, Babaoğlu, Ali Samet2 asmtbb@gmail.com, Poçan, Hatice Berna3, Karakaya, Mustafa2
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2020, Vol. 44 Issue 10, p1-8. 8p.
Autor:
ERDEM, Nuran, GÖKMEN, Suleyman
Publikováno v:
Issue: 38 218-228
European Journal of Science and Technology
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
European Journal of Science and Technology
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Ekmeğin tarihçesi on iki bin yıl öncesine kadar uzanmaktadır. Ekmek, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de beslenmede ilk sırada yer almaktadır. Ekmek, lif kaynağı olmasının yanı sıra yüksek karbonhidrat, mineral, vitamin ve yağ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::fc4450c5a43eb545b5b1f3db73a57d9d
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/71415/1104611
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ejosat/issue/71415/1104611
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.