Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"ERCAN, songül Şahin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ercan, Songül Şahin, Soysal, Çiğdem
Publikováno v:
In Ultrasonics - Sonochemistry 2011 18(2):689-695
Autor:
ERCAN, songül Şahin, SOYSAL, Çiğdem
Publikováno v:
Gıda, Vol 36, Iss 4, Pp 225-232 (2015)
Volume: 36, Issue: 4 225-232
Gıda
Volume: 36, Issue: 4 225-232
Gıda
In recent years, researches have concentrated on nonthermal food preservation techniques because of the unwanted quality changes of foods exposed to high temperature during traditional thermal treatments. In the last decade studies have been performe
Autor:
Ercan, Songül Şahin1 aykac@gantep.edu.tr, Soysal, Çiğdem1
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2011, Vol. 36 Issue 4, p225-231. 7p. 1 Chart.