Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"EPA and DHA intakes"'
Autor:
Antonio Peña-Fernández, Edna Segura, María de los Ángeles Peña, Mark D. Evans, Manuel Higueras
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 29, Iss 1, p 17 (2023)
Omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids (PUFAs), such as eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA), are poorly synthesised in the human body and are substantially lower in Western diets compared with their shorter-chain omega-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58e648e662bf42ee84d6f1075a02c1e8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.