Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"ENRIQUEZ, CE"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Australian Veterinary Journal; Jun1997, Vol. 75 Issue 6, p428-432, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Figueroa-Enriquez CE; Department of Food Research and Graduate Program, University of Sonora, Hermosillo C.P. 83000, Sonora, Mexico., Rodríguez-Félix F; Department of Food Research and Graduate Program, University of Sonora, Hermosillo C.P. 83000, Sonora, Mexico., Plascencia-Jatomea M; Department of Food Research and Graduate Program, University of Sonora, Hermosillo C.P. 83000, Sonora, Mexico., Sánchez-Escalante A; Animal Origin Food Technology Coordination, Food and Development Research Center A.C., Hermosillo 83304, Sonora, Mexico., Vargas-López JM; Department of Food Research and Graduate Program, University of Sonora, Hermosillo C.P. 83000, Sonora, Mexico., Tapia-Hernández JA; Department of Food Research and Graduate Program, University of Sonora, Hermosillo C.P. 83000, Sonora, Mexico., Canizales-Rodríguez DF; Department of Food Research and Graduate Program, University of Sonora, Hermosillo C.P. 83000, Sonora, Mexico., Castro-Enriquez DD; Department of Food Research and Graduate Program, University of Sonora, Hermosillo C.P. 83000, Sonora, Mexico., Ruiz-Cruz S; Department of Food Research and Graduate Program, University of Sonora, Hermosillo C.P. 83000, Sonora, Mexico., Santos-Sauceda I; Department of Polymers and Materials Research, University of Sonora, Hermosillo C.P. 83000, Sonora, Mexico., Burruel-Ibarra SE; Department of Polymers and Materials Research, University of Sonora, Hermosillo C.P. 83000, Sonora, Mexico., Pompa-Ramos JL; Department of Food Research and Graduate Program, University of Sonora, Hermosillo C.P. 83000, Sonora, Mexico.
Publikováno v:
ACS omega [ACS Omega] 2023 Oct 23; Vol. 8 (44), pp. 41156-41168. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 23 (Print Publication: 2023).