Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "ENDOMYCETALES (MYCOLOGY)"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
16
pro vyhledávání:
'"ENDOMYCETALES (MYCOLOGY)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Identification and characterisation of the yeast flora in kefyr and smear ripened cheese: contribution of selected yeasts to cheese ripening
Autor:
Wyder, Marie-Therese
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ad03c6e10be7930aab22b24cc7cee09c
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Untersuchungen über den Wirkungsmechanismus von Hefe-Alkoholdehydrogenase
Autor:
Amiguet, Pierre
ISBN:3-260-03988-0
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8875065d0876b35f7a7aa4d036e66e58
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Strahlenbiologische Experimente mit schweren Ionen: differenzierte Analyse der Inaktivierung von Schizosaccharomyces Pombe nach Bestrahlung mit α-Teilchen und O-16 Ionen
Autor:
Blattmann, Hans Jakob
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9b52d9f30f8d02d0ddc871113c0e5bae
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Osmotolerant yeasts: their detection, isolation and properties related to food processing
Autor:
Jermini, Marco F.G.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::adfc9acd12ea3ca23ab4f6ca356f7f08
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Untersuchungen über Geschmacksstoffe der Hefe
Autor:
Höhn, Ernst
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::94c9663f8f2343be8bb3a8fa39356d1c
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Isolation and characterization of yeast tonoplast fragments
Autor:
Vanderwilden, Willem
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::404ab02d7e13e85f51cb5a39a96d5f9b
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Heterogeneity of the cytochrome P-450 monooxygenases from yeasts: determinant role of the cultivation conditions
Autor:
Sanglard, Dominique
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c91912d134ef9bd45e8b33180cf7a59a
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Zur Lokalisation der Malat-Dehydrogenase in Schizosaccharomyces pombe
Autor:
Zimmerli, Andres
ISBN:3-260-03894-9
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fee940e3238129bc4a6a5a24f4ea3a45
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Kompartimentierung von Aminosäuren in Hefezellen
Autor:
Huber-Wälchli, Veronika
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a2e8b002f930763edf99180b81c0edac
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
Ueber Wachstum, Atmung und Gärung der Kulturweinhefe Polymorphus II
Autor:
Fiechter, Armin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::34a9dafc985d4a948dcc7bbae4e3ede5
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
Další »
[2]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
3
chemical engineering
3
endomycetales (mycology)
3
endomycetales (mykologie)
3
fos: chemical engineering
2
ddc:570
1
bierhefe (mikrobiotechnologie)
1
brewers yeast (microbiotechnology)
Zdroj
16
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......