Zobrazeno 1 - 10
of 905
pro vyhledávání: '"EMS-induced mutant"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jo, Hyun1 (AUTHOR), Woo, Changwan1 (AUTHOR), Norah, Nabachwa2 (AUTHOR), Song, Jong Tae1 (AUTHOR), Lee, Jeong-Dong1,3 (AUTHOR) jdlee@knu.ac.kr
Publikováno v:
Agronomy. Sep2022, Vol. 12 Issue 9, p2115-2115. 12p.
Autor:
Ko, Jeongyun1 (AUTHOR) audrynv98@knu.ac.kr, Sundaramoorthy, Jagadeesh1,2 (AUTHOR) jagadeesh@slu.se, Tsukamoto, Chigen3 (AUTHOR) chigen@iwate-u.ac.jp, Park, Junbeom1 (AUTHOR) junfan59@knu.ac.kr, Lee, Jinwon1 (AUTHOR) jwlee2018@knu.ac.kr, Jo, Hyun1 (AUTHOR) johyun@knu.ac.kr, Lee, Jeong-Dong1 (AUTHOR) jdlee@knu.ac.kr, Seo, Hak Soo4 (AUTHOR) seohs@snu.ac.kr, Song, Jong Tae1 (AUTHOR) jtsong68@knu.ac.kr
Publikováno v:
Agronomy. Jul2022, Vol. 12 Issue 7, p1598-N.PAG. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). 2022, Vol. 34 Issue 6, p528-536. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 12, Iss 9, p 2115 (2022)
Soybean seed oils contain approximately 23% oleic acid, and elevated amounts of oleic acid help prevent cardiovascular diseases and improve the quality of the oil. Chemically, it helps maintain the oxidative stability of oil; hence, soybean breeders
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2ce51d67c554f209ede79bf6ac316a4
Autor:
Jeongyun Ko, Jagadeesh Sundaramoorthy, Chigen Tsukamoto, Junbeom Park, Jinwon Lee, Hyun Jo, Jeong-Dong Lee, Hak Soo Seo, Jong Tae Song
Publikováno v:
Agronomy, Vol 12, Iss 7, p 1598 (2022)
Saponin, a secondary metabolite, is produced by various plant species, including soybean (Glycine max (L.) Merr.). Soybeans synthesize triterpenoid saponins, which are classified by their aglycone structure and sugar chain composition. Here, we chara
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ea760668d13456caf31d4d6faa3e928
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaoyu Zhang, Yongfa Wang, Yongming Chen, Yazhou Li, Kai Guo, Jin Xu, Panfeng Guan, Tianyu Lan, Mingming Xin, Zhaorong Hu, Weilong Guo, Yingyin Yao, Zhongfu Ni, Qixin Sun, Ming Hao, Huiru Peng
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 25, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Background As the inflorescence of wheat, spike architecture largely determines grain productivity. Dissecting the genetic basis for the spike morphology of wheat can contribute to the designation of ideal spike morphology to improve grain p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a781b350de00494e8347a0b3a3979a8b