Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "EMMENTAL CHEESE + GRUYERE CHEESE (CHEESEMAKING)"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
9
of
9
pro vyhledávání:
'"EMMENTAL CHEESE + GRUYERE CHEESE (CHEESEMAKING)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Impact of different packaging films on smear microflora composition, metabolic activity and quality of red-smear cheeses during cold storage
Autor:
Amato, Lea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8a6dd96eee917c8dc9bc5d2c38e34e7a
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Analysis of proteolytic breakdown products in Emmentaler cheese and in related model
Autor:
Combes, Christian Daniel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::468393746b62e3b075ea1fd97b635e5a
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Microbiology and biochemistry of the Enterobacteriaceae flora of the surface of typical Swiss cheeses
Autor:
Gianotti, Sabine Maria
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7febf373f188927a2469fa034e3a7c72
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Microbiology and biochemistry of the Gram-positive microflora of the surface of typical Swiss cheeses
Autor:
Burri, Sandra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::df8266fbb3e9c5908f97fee5407b6a49
https://hdl.handle.net/20.500.11850/144607
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Die Energieversorgung der Emmentalerkäserei
Autor:
Röthlisberger, Heinz
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3dea2ed147ffb25f661c618d9a19b172
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Recherches sur la flore microbienne superficielle de fromages de Tilsit: étude des systèmes lipasique, phosphatasique et protéasique
Autor:
Dommen, Georges
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::74a43f203a6f293291557174cb42dde5
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Die Herstellung lyophilisierter Kulturen von Lactobacillus helveticus und Streptococcus thermophilus und ihre Verwendung in der Emmentalerkäserei
Autor:
Gehriger, Gottfried
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e9aabbdf260b0d3739025bd051580714
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Untersuchungen über die Beziehungen anaerober, sporenbildender Eiweisszersetzer zur Emmentalerkäserei
Autor:
Zollikofer, Edzard
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ce494890558beb1a51ca1df505e488cb
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Konzentration und Konfiguration der Milchsäure im reifenden Emmentalerkäse
Autor:
Steffen, Christian
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f91c90f771ec8341f6825256504a78c2
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
6
ddc:660
2
ddc:570
2
life sciences
1
food microbiology
1
plastic foils
Zdroj
9
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......