Zobrazeno 1 - 10
of 4 451
pro vyhledávání: '"ELOVL5"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matsushita, Yoshiyuki1 (AUTHOR), Kabeya, Naoki1,2 (AUTHOR), Kawamura, Wataru2 (AUTHOR), Haga, Yutaka1 (AUTHOR), Satoh, Shuichi3 (AUTHOR), Yoshizaki, Goro1,2 (AUTHOR) goro@kaiyodai.ac.jp
Publikováno v:
Fisheries Science. Sep2023, Vol. 89 Issue 5, p687-698. 12p.
Autor:
Qihui Jia, Yuzhu Cao, Mengmeng Zhang, Yuxin Xing, Tian Xia, Yulong Guo, Yaxin Yue, Xin Li, Xiaojun Liu, Yanhua Zhang, Donghua Li, Zhuanjian Li, Yadong Tian, Xiangtao Kang, Hong Li
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 1, Pp 103200- (2024)
ABSTRACT: miR-19b-3p is reported to undertake various biological role, while its function and action mechanism in chicken hepatic lipid metabolism is unclear. Conservation analysis and tissue expression pattern of miR-19b-3p and its target gene were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa093a88f9ba4142871c9792638453bd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Caiyun Jiang, Yuanhang Shi, Xuefeng Shi, Jin Yan, Lin Xuan, Longyu Zhuang, Junying Li, Guiyun Xu, Jiangxia Zheng
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 9, Pp 104016- (2024)
ABSTRACT: There was no significant difference in the composition and content of fatty acids in eggs among different breeds initially, but following the supplementation of flaxseed oil, Dwarf Layer were observed to deposit more n-3 polyunsaturated fat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b0513baaa2a4c97b07f08d3a2f37695
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology - Part D: Genomics and Proteomics June 2023 46