Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"ELIAS, L. G."'
Publikováno v:
Nutritio et dieta, 1965 Jan 01. 7(3), 161-174.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45098122
Publikováno v:
Nutritio et dieta, 1967 Jan 01. 9(2), 99-111.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45098140
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bressani, Ricardo, Elias, Luiz, Garcia-Soto, Arnoldo, Bressani, R, Elias, L G, Garcia-Soto, A
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; 1989, Vol. 39 Issue 3, p223-234, 12p
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Sep1961, Vol. 26 Issue 5, p525-528, 4p
Publikováno v:
Surface Engineering; January 1994, Vol. 10 Issue: 2 p118-122, 5p
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition (Formerly Qualitas Plantarum); June 1980, Vol. 30 Issue: 2 p145-153, 9p
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition (Formerly Qualitas Plantarum); June 1980, Vol. 30 Issue: 2 p135-144, 10p
Publikováno v:
Euphytica; January 1993, Vol. 74 Issue: 1-2 p27-34, 8p
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); May/Jun1983, Vol. 48 Issue 3, p1000, 0p