Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"EL‐GHAISH, SHADY"'
Autor:
Ghanimah, Mohamed1 (AUTHOR) m.ghanimah@yahoo.com, El‐Ghaish, Shady1 (AUTHOR), Salah, Soha1 (AUTHOR), Swelam, Seham1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Aug2023, Vol. 76 Issue 3, p512-520. 9p.
Autor:
Zommara, Mohsen1 (AUTHOR), El-Ghaish, Shady1 (AUTHOR), Haertle, Thomas2 (AUTHOR), Chobert, Jean-Marc2 (AUTHOR), Ghanimah, Mohamed1 (AUTHOR) m.ghanimah@yahoo.com
Publikováno v:
BMC Microbiology. 6/3/2023, Vol. 23 Issue 1, p1-11. 11p.
Autor:
H-Kittikun, Aran, Biscola, Vanessa, El-Ghaish, Shady, Jaffrès, Emmanuel, Dousset, Xavier, Pillot, Guillaume, Haertlé, Thomas, Chobert, Jean-Marc, Hwanhlem, Noraphat
Publikováno v:
In Food Control August 2015 54:126-134
Autor:
Hadji-Sfaxi, Imen, El-Ghaish, Shady, Ahmadova, Aynur, Batdorj, Batjargal, Le Blay-Laliberté, Gwenaëlle, Barbier, Georges, Haertlé, Thomas, Chobert, Jean-Marc
Publikováno v:
In Food Control December 2011 22(12):2020-2027
Autor:
El-Ghaish, Shady, Ahmadova, Aynur, Hadji-Sfaxi, Imen, El Mecherfi, Kamel Eddine, Bazukyan, Inga, Choiset, Yvan, Rabesona, Hanitra, Sitohy, Mahmoud, Popov, Yuri G., Kuliev, Akif A., Mozzi, Fernanda, Chobert, Jean-Marc, Haertlé, Thomas
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology 2011 22(9):509-516
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Feb2017, Vol. 41 Issue 1, pn/a-N.PAG. 14p.
Autor:
AHMADOVA, AYNUR1,2, EL‐GHAISH, SHADY1, CHOISET, YVAN1, RABESONA, HANITRA1, DROUET, MARTINE3, CHOBERT, JEAN‐MARC1, KULIEV, AKIF A.2, HAERTLE, THOMAS1
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Aug2013, Vol. 37 Issue 4, p491-500. 10p.
Autor:
Ahmadova Fehruz, Aynur, El-Ghaish, Shady, Choiset, Yvan, Rabesona, Hanitra, Drouet, Martine, Chobert, Jean-Marc, Kuliev, Akif A., Haertlé, Thomas
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry
Journal of Food Biochemistry, Wiley, 2013, 37 (4), pp.491-500. ⟨10.1111/j.1745-4514.2012.00664.x⟩
Journal of Food Biochemistry, Wiley, 2013, 37 (4), pp.491-500. ⟨10.1111/j.1745-4514.2012.00664.x⟩
Proteolytic activity of Lactobacillus helveticus A75 and effects of caseins hydrolysis by this strain on their immuno-reactivity were studied. Proteases of L. helveticus A75 hydrolyzed both alpha(S1)- and beta-caseins and were inhibited by serine-and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a6373c5da4006ea065d8e7f881ace28c
https://hal.inrae.fr/hal-02643857
https://hal.inrae.fr/hal-02643857
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.