Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"EGG YOLK PHOSPHOLIPIDS"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 286:71-77
Lipids, particularly phospholipids, are known to play a significant role in the characteristic aroma of the different meat species. Both neutral lipids and phospholipids were extracted from egg yolk and added to minced chicken (1% w/w) prior to cooki
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society. 96:693-706
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 69, Iss, Pp 103948-(2020)
This study was conducted to investigate possible mechanisms underlying egg yolk phospholipids on improving memory using scopolamine–treated mice and PC12 cells. Oral administration of egg yolk phospholipids significantly decreased latency in passag
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science and Technology. 124:2100131
Publikováno v:
Food Control. 121:107592
Vacuum fried French fries contain low acrylamide content, but have less amount of odorants. Potato chips were soaked in egg yolk phospholipids aqueous solution (1.0%) prior to frying. HS-SPME-GC-MS were used to extract and analyze the volatiles of Fr