Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"EFSA‐Q‐2021‐00297"'
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Yrjö Roos, Ana Gomes, Magdalena Andryszkiewicz, Erik Boinowitz, Cristina Fernàndez‐Fraguas, Yi Liu, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 5, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract The food enzyme cellobiose phosphorylase (cellobiose: phosphate α‐d‐glucosyltransferase; EC 2.4.1.20) is produced with the genetically modified Escherichia coli strain LE1B109‐pPB130 by c‐LEcta GmbH. The genetic modifications do not
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdc3808c7acb43bfa0267eaea74f55b7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.