Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"EFLM"'
Autor:
Meško Brguljan Pika, Thelen Marc H.M., Bernabeu-Andreu Francisco A., Kroupis Christos, Boursier Guilaine, Vukasović Ines, Barrett Edward, Brugnoni Duilio, Lohmander Maria, Šprongl Luděk, Vodnik Tatjana, Ghiţă Irina, Vanstapel Florent, Vaubourdolle Michel, Huisman Willem
Publikováno v:
Advances in Laboratory Medicine, Vol 5, Iss 2, Pp 109-114 (2024)
Gran parte de la actividad en el laboratorio clínico debe quedar documentada para facilitar el mantenimiento de la calidad del servicio, lo que deriva en la generación de una gran cantidad de documentación, formularios e informes. Con tal objeto,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3485bad9b6c943e188c96a0b6c7c067b
Autor:
Meško Brguljan Pika, Thelen Marc H.M., Bernabeu-Andreu Francisco A., Kroupis Christos, Boursier Guilaine, Vukasović Ines, Barrett Edward, Brugnoni Duilio, Lohmander Maria, Šprongl Luděk, Vodnik Tatjana, Ghiţă Irina, Vanstapel Florent, Vaubourdolle Michel, Huisman Willem
Publikováno v:
Advances in Laboratory Medicine, Vol 5, Iss 2, Pp 103-108 (2024)
Many aspects of the activity of a medical laboratory have to be documented so as to facilitate the maintenance of the ongoing quality of service. As a consequence, many documents, forms and reports are generated. The retention time for each of these
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ebb904aa9934038bca85a0ca2fe9783
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Majkić-Singh Nada
Publikováno v:
Journal of Medical Biochemistry, Vol 36, Iss 3, Pp 207-210 (2017)
Forum of the European Societies of Clinical Chemistry (FESCC) decided that the FESCC Symposium for Balkan Region would be held each year in Belgrade and organized by the Society of Medical Biochemists of Serbia and Montenegro (SMBSM). Professor Victo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d3aa0eccb3841c9a8d559b5ae9cdf5b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Balla, Ján
Súhrn Dlhoročné úsilie o prekonanie heterogenity vzdelávania v klinickej (bio)chémii v Európe viedlo v uplynulých troch desaťročiach k vytvoreniu platformy o uznávaní odborných kvalifikácií v profesii klinická biochémia a laboratórn
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::228cddf1af60d9d6990453255d000529
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 51, Iss 4, Pp 509-519 (2013)
The influence of mixing speed (80, 160 and 250 rpm) on dough microstructure and dough rheology has been investigated using epifluorescence light microscopy and Mixolab device. Principal component analysis was used to highlight the association between
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8f3aab8c24a4be486376db62c93c675
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.