Zobrazeno 1 - 10
of 534
pro vyhledávání: '"EDIBLE mollusks"'
Autor:
Durairaj Karthick Rajan, Kannan Mohan, Jayakumar Rajarajeswaran, Dharmaraj Divya, Ragavendhar Kumar, Sabariswaran Kandasamy, Shubing Zhang, Abirami Ramu Ganesan
Publikováno v:
Food Frontiers, Vol 5, Iss 1, Pp 46-72 (2024)
Abstract The marine food‐processing industries were producing large quantities of shell wastes as a discard. Currently, this waste material was underutilized and leads to the landfill as a significant environmental issue. The outer shells or exoske
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85d0244e7c67427b84854604df9de751
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sergey V. Kapranov, Nadezhda V. Karavantseva, Nikolay I. Bobko, Vitaliy I. Ryabushko, Larisa L. Kapranova
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 10, p 2313 (2021)
Mollusks are a prospective food for the world’s growing population, but the contents of toxic and essential trace elements in them have not been studied comprehensively. In this work, using inductively coupled plasma mass spectrometry, the contents
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0968c2c1c14e428285eb37dc5a811ce6
Autor:
Feng Li1, Ze-feng Lin1, Xiang-yun Zeng1, Jia-sheng Wen1, Wen-wei Huang1 hww@scut.edu.cn, Kai-xuan Shen1, Hai-jun He2,3, Yan-yan Liang1, Hua-yang Gan2,3, Jin-wei Zhang2,3
Publikováno v:
Fresenius Environmental Bulletin. Aug2017, Vol. 26 Issue 8, p5487-5501. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
DANCE, S. PETER1
Publikováno v:
Archives of Natural History. 2012, Vol. 39 Issue 1, p165-166. 2p.
Autor:
Nadezhda V. Karavantseva, Larisa L. Kapranova, Vitaliy I. Ryabushko, Nikolay I. Bobko, Sergey V. Kapranov
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2313, p 2313 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 10
Foods
Volume 10
Issue 10
Mollusks are a prospective food for the world’s growing population, but the contents of toxic and essential trace elements in them have not been studied comprehensively. In this work, using inductively coupled plasma mass spectrometry, the contents