Zobrazeno 1 - 10
of 826
pro vyhledávání: '"EAT-Lancet diet"'
Autor:
de Oliveira Neta, Rosa Sá1 (AUTHOR) rosa.sa.oliveira@ufrn.br, Lima, Severina Carla Vieira Cunha2 (AUTHOR), Medeiros, Maria Fernanda Araújo de1 (AUTHOR), Araújo, David Bruno Melo1 (AUTHOR), Bernardi, Nicole2 (AUTHOR), de Araújo, Armando Augusto Noberto Galdino2 (AUTHOR), Jacob, Michelle Cristine Medeiros3 (AUTHOR), Neta, Adélia da Costa Pereira de Arruda4 (AUTHOR), Marchioni, Dirce Maria Lobo5 (AUTHOR), Lyra, Clélia de Oliveira2 (AUTHOR), da Costa Oliveira, Angelo Giuseppe Roncalli1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Nutrition Journal. 10/1/2024, Vol. 23 Issue 1, p1-15. 15p.
Autor:
Rosa Sá de Oliveira Neta, Severina Carla Vieira Cunha Lima, Maria Fernanda Araújo de Medeiros, David Bruno Melo Araújo, Nicole Bernardi, Armando Augusto Noberto Galdino de Araújo, Michelle Cristine Medeiros Jacob, Adélia da Costa Pereira de Arruda Neta, Dirce Maria Lobo Marchioni, Clélia de Oliveira Lyra, Angelo Giuseppe Roncalli da Costa Oliveira
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 23, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Background The EAT-Lancet diet is a diet aimed at promoting population and planetary health from the perspective of sustainable diets in terms of environmental and health aspects. This study aimed to assess the association between adherence
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00c96b210b924dcd869358653e0124ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
PeerJ, Vol 12, p e18120 (2024)
Background Food consumption and diet are strongly associated with sustainability. The Sustainable HEalthy Diet index was developed to measure the nutritional, environmental, and sociocultural components of sustainable diets and healthy eating pattern
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bf6b78511f44a868713783dd9f2afac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.