Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"E.V. Khmeleva"'
Publikováno v:
Daghestan GAU Proceeding. :321-329
Publikováno v:
Daghestan GAU Proceeding. :250-254
Publikováno v:
Khleboproducty. 29:49-53
Publikováno v:
Baking in Russia. 1:46-52
Полба как культура с ценным химическим составом является перспективным источником сырья для создания зерновых хлебобулочных изделий п
Publikováno v:
Khleboproducty. 28:60-63
Publikováno v:
Khleboproducty. :44-47
Autor:
A.N. Bakaeva, E.V. Khmeleva
Publikováno v:
Processes and Food Production Equipment. :3-9
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 640:022018
Rational proportion of food constituents in recipes of rye-wheat bakery products taking into account the basic principles of food combinatorics while simultaneously obtaining the final product with high consumer properties is a relevant objective. Mo
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 17, p 00121 (2020)
Carbohydrate-amylase complex of barley, rice, buckwheat and millet flours was studied. The cereal and pseudocereal flour is stated to be thermostable. Its gelatinization and liquefaction takes a long period. Addition of medium rye flour as an availab
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.