Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"E.V. Karpenko"'
Publikováno v:
Agrarian-And-Food Innovations. 13:24-34
Aim. To study the influence of linear affiliation on the meat productivity of Holstein gobies. Materials and Methods. The experimental part of the work was carried out in 2019-2020 on the territory of a dairy unit for milk production, “Donskoe” f
Autor:
K.S. Glebova, E.V. Karpenko
Publikováno v:
Agrarian-And-Food Innovations. 13:80-88
Aim. The purpose of the research is to develop the technology of chopped semi-finished products for functional purposes. Materials and Methods. In the course of the study, recipes for model minced meat were developed using gluten-free vegetable raw m
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
http://eng.biomos.ru/conference/articles.htm. 1:340-344
The characteristics of gene pools are given and a comparative analysis of the genetic diversity of breeds of farm animals bred in the conditions of arid regions of Russia using various methods of studying DNA is performed. Innovative proposals on the
Publikováno v:
Agrarian-And-Food Innovations. 12:45-51
Aim. To study in a comparative aspect the reproductive abilities of crossbred heifers obtained as a result of industrial interbreeding. Material and Methods. Zootechnical and mathematical methods of analysis, as well as the documents of zootechnical
Publikováno v:
Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine. :88-96
Autor:
Z. I. Zhilina, E.V. Karpenko, T.O. Philippova, Yu.V. Ishkov, L.D. Varbanets, К.V. Аvdiyuk, A.N. Shulga
Publikováno v:
Mikrobiolohichnyi Zhurnal. 77:26-32
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.