Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"E.U. Onyeka"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100234- (2023)
Germinated brown rice (GBR) was produced from FARO 44, FARO 57 and NERICA-8 cultivars by dehusking the paddies and germinating them at 35 °C for 12, 24 and 36 h. Bioactive compounds, nutritional composition and pasting properties were analysed and c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0e4646ec73b4bd7a202cfdd8e3369c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E.U. Onyeka, N.P. Akah
Publikováno v:
Agro-Science. 16:1
Effect of three insect infestation levels (25%, 50% and 75%) on selected properties of five Nigerian cowpea varieties (Ife brown, Iron beans, Isiocha, Patasco, and Sokoto white) were compared and studied. Infestation levels of each variety were obtai
Autor:
E.U. Onyeka
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 31:618-631
The physicochemical and physiological properties of five commonly consumed cowpea cultivars in Nigeria were assessed. The cultivars examined included Sokoto, Patasco, Iron beans, Isiocha and Ife brown. Ife brown had the most interesting physiochemica
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.