Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"E.R.D. Neta"'
Publikováno v:
Journal of Food Science. 74:S165-S169
Protonated organic acid species have been shown to be the primary stimuli responsible for sour taste of organic acids. However, we have observed that sour taste may be modulated when the pH of acid solutions is raised using sodium hydroxide. Objectiv
Publikováno v:
Journal of Food Science. 73:C632-C638
Farmstead Cheddar cheeses with natural bandage wrappings have a distinctive flavor profile that is appealing to many consumers. An earthy/bell pepper (EBP) flavor has been previously recognized in some of these cheeses. This study characterized the a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hui, Y. H.
Publikováno v:
Handbook of Fruit & Vegetable Flavors; 2010, pi-xx, 18p
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); May2009, Vol. 74 Issue 4, pS165-S169, 1p, 2 Charts, 5 Graphs
Autor:
Y. H. Hui, Feng Chen, Leo M. L. Nollet, Raquel P. F. Guiné, Olga Martín-Belloso, M. Isabel Mínguez-Mosquera, Gopinadhan Paliyath, Fernando L. P. Pessoa, Jean-Luc Le Quéré, Jiwan S. Sidhu, Nirmal K. Sinha, Peggy Stanfield
HANDBOOK of Fruit and Vegetable Flavors A global PERSPECTIVE on the latest SCIENCE, TECHNOLOGY, and APPLICATIONS The demand for new flavors continues to rise. Today's consumers want interesting, healthy, pleasurable, and exciting taste experiences, c