Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"E.P.H.M. Schijvens"'
Publikováno v:
Journal of Texture Studies, 29, 123-143
Journal of Texture Studies 29 (1998)
Journal of Texture Studies 29 (1998)
The relation between the composition and rheological properties of applesauce was studied in two ways. For artificial applesauces, reconstituted from isolated applesauce particles and applesauce serum, the residual shear stress increases exponentiall
Publikováno v:
Journal of Food Engineering, 33, 87-99
Journal of Food Engineering 33 (1997)
Journal of Food Engineering 33 (1997)
A method was developed to investigate the effect of shrinkage on the temperature rise in evacuated mushrooms during blanching. Mushrooms were heated or cooled applying (1) two temperature regimes in which no shrinkage took place, and (2) two temperat
Autor:
H. Ruisch, C. van Dijk, T. Stolle-Smits, T. Ebbenhorst Selles, E.P.H.M. Schijvens, W.V. Deelen, Carmen G. Boeriu
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 48(2), 132-139
Journal of Agricultural and Food Chemistry 48 (2000) 2
Journal of Agricultural and Food Chemistry 48 (2000) 2
The relationships between the redox potential of the brine, during fermentation of white cabbage into sauerkraut of two early and two late fermentation processes, and the changes in the amount of sugars, organic acids, the redox potential of the brin
Publikováno v:
Journal of Food Engineering 28 (1996)
Journal of Food Engineering, 28, 139-152
Journal of Food Engineering, 28, 139-152
The loss of mannitol, as a representative of water-soluble secondary metabolites, during blanching of mushrooms ( Agaricus bisporus ) was studied. Evacuated mushrooms of different sizes were blanched at temperatures ranging from 50 up to 100 °C. The
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3cfe5a46d71543496ab6e9d0cf52ace8
https://research.wur.nl/en/publications/loss-of-solutes-during-blanching-of-mushrooms-agaricus-bisporus-a
https://research.wur.nl/en/publications/loss-of-solutes-during-blanching-of-mushrooms-agaricus-bisporus-a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.