Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"E.O. dos Santos"'
Autor:
L.R.S. Araújo, P.H. Watanabe, D.R. Fernandes, I.R. de O Maia, E.C. da Silva, R.R.S. Pinheiro, M.C.A. de Melo, E.O. dos Santos, R.W. Owen, M.T.S. Trevisan, E.R. Freitas
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 2, Pp 100099- (2021)
Ethanol extract of mango seeds (EEMS) are composed of several polyphenolic compounds with considerable in vitro antioxidant activity that can be used in pig feed and may contribute positively to meat quality characteristics. The aim of this study was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/abb9ecdc050c4171a9616400a2fb69ed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asymptotic Analysis. 122:69-85
In this work we study the existence of solutions for the following class of elliptic systems involving Kirchhoff equations in the plane: m ( ‖ u ‖ 2 ) [ − Δ u + u ] = λ f ( u , v ) , x ∈ R 2 , ℓ ( ‖ v ‖ 2 ) [ − Δ v + v ] = λ g ( u
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E.O. dos Santos, I.R. de O Maia, Danilo Rodrigues Fernandes, M.C.A. de Melo, Lina Raquel Santos Araújo, Ednardo Rodrigues Freitas, M. T. S. Trevisan, Pedro Henrique Watanabe, E. C. Da Silva, Robert W. Owen, Rennan Romullo Silva Pinheiro
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 2, Pp 100099-(2021)
Ethanol extract of mango seeds (EEMS) are composed of several polyphenolic compounds with considerable in vitro antioxidant activity that can be used in pig feed and may contribute positively to meat quality characteristics. The aim of this study was
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.