Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"E.O. Alamu"'
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 6, Iss 1 (2020)
Millet flour (M) and carrot flour(C) were produced and blended in the ratios 100M:0C, 95M:5C, 90M:10C, 85M:15C and 80M:20C respectively to produce extruded flakes. The composite flours were subjected to analysis of the proximate and mineral compositi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/761c9f33f54944a99eeada3b99b9ab72
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
null E.O Alamu, null E. Nuwamanya, null D. Cornet, null K. Meghar, null M. Adesokan, null T. Tran, null J. Belalcazar, null L. Desfontaines, null F Davrieux
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::141f99caa28e3a86ed2095845dbc121e
https://doi.org/10.1111/ijfs.14773/v3/response1
https://doi.org/10.1111/ijfs.14773/v3/response1