Zobrazeno 1 - 10
of 311
pro vyhledávání: '"E.N.C. Mills"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. M. Nielsen, Katrine Lindholm Bøgh, Erwin Ludo Roggen, E.N.C. Mills, Charlotte Bernhard Madsen, Thomas Eiwegger, Neil M. Rigby, Zsolt Szépfalusi
Publikováno v:
Molecular Immunology. 58:169-176
a b s t r a c t Background: Development and maintenance of tolerance to food allergens appears to be associated with alterations in antigen specific IgE and IgG4 responses. Previous studies have focused only on comparing IgE and IgG4 linear epitope r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E.N.C. Mills
Food allergies are a group of adverse reactions to foods that can involve either the generation of inappropriate immunoglobulin E (IgE) responses toward food proteins or in, celiac disease (CD), an aberrant response involve the cellular immune system
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1d199f86a4cf9c0f73e3bd46219aa731
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384947-2.00022-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384947-2.00022-2
Autor:
Charlotte Bernhard Madsen, Katrine Lindholm Bøgh, E.N.C. Mills, Zsolt Szépfalusi, Thomas Eiwegger, Neil M. Rigby, Erwin Ludo Roggen, H. M. Nielsen
Publikováno v:
Molecular Immunology. 51:337-346
BACKGROUND: Allergen epitope characterization provides valuable information useful for the understanding of proteins as food allergens. It is believed that IgE epitopes in general are conformational, nevertheless, for food allergens known to sensitiz