Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"E.N. Kalmykova"'
Publikováno v:
Russian Vine. 16:52-56
The aim of the work is to study the biochemi-cal and organoleptic properties of red table wines obtained from grape varieties of inter-specific origin growing in the vineyards of the Novocherkassk branch of the experimental field of ARRIV&W. The rese
Publikováno v:
Russian Vine. 13:35-40
Publikováno v:
Russian vine. 8:110-115
Autor:
Nikita M. Paderin, Olga A. Patova, A. Luаnda, Sergey P. Kuznetsov, J.J. Makangara, Sergey V. Popov, E.N. Kalmykova
Publikováno v:
Carbohydrate polymers. 262
The low methyl-esterified and acetylated xylogalacturonan (DM 20 %, DA 2 %, Mw ∼ 58 kDa) was isolated by water extraction for 4 h × 2 at 50 °C (yield 23 %) from the pulp of baobab fruit (Adansonia digitata L.). Subsequent tightening of the condit
Autor:
E.N. Kalmykova, A.S. SHuklova
Publikováno v:
SCIENTIFIC DEVELOPMENT TRENDS AND EDUCATION.
Publikováno v:
Eurasian Law Journal. 11:471-472
Publikováno v:
CONFERENCE MATERIALS.
Publikováno v:
Biophysical Chemistry. 198:9-13
The interaction of endotoxin (lipopolysaccharide - LPS) with low molecular weight chitosan (5.5 kDa), its N-acylated derivative and chitoliposomes was studied using a gravimetric piezoelectric quartz crystal microbalance biosensor. The optimal condit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.