Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"E.M. Qannari"'
Autor:
G. Ares, S. Ballay, N. Bellissimo, D. Blumenthal, M. Cadoret, P. Courcoux, C. Dehlholm, Julien Delarue, L. Demonteil, P. Faye, C.J. Findlay, M.B. Frøst, G. Gazano, A. Gere, D. Giacalone, L.M. Hamilton, A. Harizi, J.E. Hayes, N. Herbeth, S.R. Jaeger, J. Lahne, J.B. Lawlor, E. Loescher, S. Lê, T.M. Lê, I. Maitre, H.L. Meiselman, H. Moskowitz, S. Nicklaus, C. Petit, N. Pineau, B. Piqueras-Fiszman, P.H. Punter, E.M. Qannari, K.K. Rasmussen, D. Roberts, M. Rogeaux, P. Schlich, H. Stone, C. Sulmont-Rossé, R. Symoneaux, E. Teillet, A. Thomas, D.M.H. Thomson, B. Veinand, T. Worch, R. van Bommel
Publikováno v:
Rapid Sensory Profiling Techniques ISBN: 9780128219362
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1ad4cc3e1a04af5a712c64144c047a2a
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-821936-2.50005-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-821936-2.50005-3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Ares, S. Ballay, B. Batalvi, M. Beg, D. Blumenthal, M. Cadoret, P. Courcoux, J. Delarue, C. Dehlholm, L. Ettinger Lieberman, P. Faye, M.B. Frøst, G. Gazano, D. Giacalone, J.E. Hayes, N. Herbeth, J. Hort, S.R. Jaeger, S. Kunze, J.B. Lawlor, S. Lê, T.M. Lê, E. Loescher, D. Lutsch, I. Maitre, H.R. Moskowitz, R. Möslein, S. Nicklaus, M. Ng, C. Petit, N. Pineau, B. Piqueras-Fiszman, P.H. Punter, E.M. Qannari, K.K. Rasmussen, M. Reisner, M. Rogeaux, P. Schlich, H. Stone, M. Strack, C. Sulmont-Rossé, R. Symoneaux, E. Teillet, D.M.H. Thomson, E. Vanzeveren, B. Veinand, T. Worch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5cbb3b8b51e3dd1c5335edfec8803e1e
https://doi.org/10.1016/b978-1-78242-248-8.50027-7
https://doi.org/10.1016/b978-1-78242-248-8.50027-7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Quality and Preference. 17:3-5
Publikováno v:
13th World Congress of Food Science & Technology.
Modern science and engineering are increasingly interdisciplinary and in many cases different sets of multivariate data (multiblock data) are collected by very different and highly advanced measurement techniques. This situation has raised the need f
Autor:
E.M. Qannari, Y. Noël, Romdhane Karoui, Asylbek Kulmyrzaev, Eric Dufour, Gérard Mazerolles, Mohamed Hanafi
Publikováno v:
International Dairy Journal
International Dairy Journal, Elsevier, 2005, 15 (6-9), pp.669-678. ⟨10.1016/j.idairyj.2004.08.016⟩
4. IDF Symposium on Cheese Ripening, Characterization and Technology
4. IDF Symposium on Cheese Ripening, Characterization and Technology, Mar 2004, Prague, Czech Republic. ⟨10.1016/j.idairyj.2004.08.016⟩
International Dairy Journal, Elsevier, 2005, 15 (6-9), pp.669-678. ⟨10.1016/j.idairyj.2004.08.016⟩
4. IDF Symposium on Cheese Ripening, Characterization and Technology
4. IDF Symposium on Cheese Ripening, Characterization and Technology, Mar 2004, Prague, Czech Republic. ⟨10.1016/j.idairyj.2004.08.016⟩
International audience; Twelve traditional and 12 stabilised experimental soft cheeses were made according to a factorial design to two levels of dry matter (44% and 48%) and two fat on dry matter ratios (51% and 55%). Cheese samples were analysed us
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ff59db986b203b895da773e76c31ec83
https://hal.inrae.fr/hal-02679355
https://hal.inrae.fr/hal-02679355
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.