Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"E.M. Hubbermann"'
Autor:
E.M. Hubbermann
Confectionery and fruit-based preparations are two major categories of low-moisture and gelatinized food products. These are characterized by high dry matter and low water activity. Most natural pigments can be used to color products of this kind; ho
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6c8b95ab6f91ef593c6d69290ac3cf93
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100371-8.00008-7
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100371-8.00008-7
Autor:
R. Baranski, J.E. Brauch, M. Buchweitz, K. Chen, J.L. Cooperstone, S. Dimassi, L. Dufossé, D. Durner, P. Esquivel, H. Fuhrmann, I. Goldman, C. Gras, M. Grashorn, E.M. Hubbermann, D.R. Kammerer, A. Kendrick, T. Krahl, J. Müller-Maatsch, T. Nothnagel, J. Oehlenschläger, U. Ostermeyer, A. Pérez-Gálvez, H. Pöhnl, M. Roca, A. Schieber, S.J. Schwartz, J.W. Scott, C. Spence, E. Stich, F. Weber
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f67f69f268fd3ceb069565689e242d3e
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100371-8.01002-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100371-8.01002-2
Publikováno v:
Food Control. 16:729-733
The influence of concentrates from elderberry and blackcurrant and a purified anthocyanin mix from blackcurrants were tested on the growth of typical Gram-negative bacteria ( Escherichia coli ), Gram-positive bacteria ( Staphylococcus aureus, Enteroc
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.