Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"E.M. Both"'
Publikováno v:
Powder Technology, 363, 519-524
Powder Technology 363 (2020)
Powder Technology 363 (2020)
Application behavior of spray dried powders such as reconstitution behavior and flowability is indirectly influenced by powder particle morphology. We here investigated the influence of the drying conditions and composition for whey protein (WP), mal
Publikováno v:
Food Hydrocolloids, 94, 510-518
Food Hydrocolloids 94 (2019)
Food Hydrocolloids 94 (2019)
Particle morphology influences the final quality of a powdered product. However, the mechanisms behind morphology formation are not completely understood yet. In this study particle morphology is linked to rheological properties of the concentrated l
Publikováno v:
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 585 (2020)
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, 585
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, 585
Controlling the development of the particle morphology during spray drying is of large importance to obtain high quality powders. During drying of skin-forming materials it is still unknown how the rheological properties of the skin develop as a func
Publikováno v:
Food Research International, 109, 448-454
Food Research International 109 (2018)
Food Research International 109 (2018)
We report on the influence of selected components and their mixtures on the development of the morphology during drying of single droplets and extend the results to the morphology of whole milk powder particles. Sessile single droplet drying and acou
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.