Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"E.L.M. van de Mortel"'
Autor:
John F. Barnett, E.L.M. van de Mortel, Ljubica Krsmanovic, Bryan Delaney, Z.A. Shen, Abby Myhre
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 48:2193-2199
N-Acetyl-L-serine (NAS) is a component of dietary proteins and a minor constituent of foods as a free amino acid. The current paper reports the outcome of toxicology studies conducted to assess the safety of NAS. No evidence of mutagenicity was obser
Autor:
John F. Barnett, Z.A. Shen, Bryan Delaney, E.L.M. van de Mortel, Ljubica Krsmanovic, Abby Myhre
Publikováno v:
Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association. 48(7)
N-acetyl-L-threonine (NAT) is a dietary constituent that has been identified at low concentrations (1 microg/g fresh weight) in numerous foods. The current paper reports the outcome of toxicology studies conducted to assess the effects of NAT. No evi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.