Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"E.L.C. Tolland"'
Autor:
Alan Gordon, E.L.C. Tolland, J. Tollerton, Bruce W. Moss, Linda J. Farmer, N.F.S. Gault, D.J. Devlin
Publikováno v:
Advances in Animal Biosciences. 8:s2-s5
The most important factors known to influence the eating quality of beef are well established and include both pre- and post-slaughter events with many of the determinants interacting with each other. A substantial programme of work has been conducte
Autor:
O.R. Oltra, D. J. Devlin, Alan Gordon, J.T. Kennedy, D. Farrell, I.J. Tollerton, Bruce W. Moss, A.M. Beattie, J. Birnie, Linda J. Farmer, E.L.C. Tolland
Publikováno v:
Meat Science. 100:97-109
In this study, important eating quality attributes that influence consumer liking for grilled lamb loin have been identified using preference mapping techniques. The eating quality attributes identified as driving the consumer liking of lamb loin ste
Autor:
Bruce W. Moss, N.F.S. Gault, E.L.C. Tolland, Linda J. Farmer, Alan Gordon, I.J. Tollerton, D.J. Devlin
Publikováno v:
Advances in Animal Biosciences. 1:231
Autor:
D.J. Devlin, John Mitchell Thompson, Bruce W. Moss, E.L.C. Tolland, Ray Watson, I.J. Tollerton, R.J. Polkinghorne, Alan Gordon, N.F.S. Gault, Linda J. Farmer
Publikováno v:
Advances in Animal Biosciences. 1:127
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.