Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"E.J. Good"'
Autor:
M.J. Sulpizio, James S. Drouillard, E.J. Good, J.J. Sindt, M. A. Greenquist, R.T. Ethington, Sean P. Montgomery, E.R. Loe, T.J. Kessen, Brandon E. Depenbusch
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 83:2440-2447
Two experiments were conducted to evaluate dried full-fat corn germ (GERM) as a supplemental fat source in cattle finishing diets. In Exp. 1, 24 pens totaling 358 crossbred beef steers with an initial BW of 319 kg were allowed ad libitum access to di
Autor:
James S. Drouillard, E.R. Loe, M.J. Sulpizio, T.J. Kessen, J.J. Sindt, E.J. Good, Greenquist, Sean P. Montgomery, J.N. Pike, W. F. Miller
Publikováno v:
Kansas Agricultural Experiment Station Research Reports. :55-58
Transfer factors are antigen-specific products of T lymphocytes that are capable of transferring delayed-type hypersensitivity and cell-mediated immunity. We evaluated bovine transfer factor (TF) for use in receiving cattle. Crossbred beef heifers (n
Autor:
J.N. Pike, Greenquist, W. F. Miller, E.J. Good, J.J. Sindt, E.R. Loe, James S. Drouillard, T.J. Kessen, M.J. Sulpizio, Sean P. Montgomery
Publikováno v:
Kansas Agricultural Experiment Station Research Reports. :50-54
Autor:
E.J. Good, Greenquist, Sean P. Montgomery, M.J. Sulpizio, Brandon E. Depenbusch, E.R. Loe, T.J. Kessen, James S. Drouillard, J.J. Sindt
Publikováno v:
Kansas Agricultural Experiment Station Research Reports. :180-184
Eight hundred eighty-eight crossbred beef heifers weighing 837 lb were used in a 105day finishing study to evaluate full-fat corn germ as a lipid source and added vitamin E in finishing diets containing steam-flaked corn. Treatments were arranged in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.