Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"E.E. Carney"'
Autor:
Michael D. Tokach, Steven S. Dritz, E.E. Carney, Jim L. Nelssen, C.N. Groesbeck, Robert D. Goodband
Publikováno v:
Kansas Agricultural Experiment Station Research Reports. :118-121
Two experiments were conducted to determine the effects of lactose products and specialty protein sources on feed flow ability as measured by angle of repose. Angle of repose is the maximum angle in which a pile of ingredient retains its slope. A lar
Autor:
Joel M. DeRouchey, Steven S. Dritz, Robert D. Goodband, E.E. Carney, Jim L. Nelssen, C.N. Groesbeck, Michael D. Tokach
Publikováno v:
Kansas Agricultural Experiment Station Research Reports. :215-217
We conducted an experiment to determine the effects of humidity on angle of repose (flowabilty) of different specialty protein sources. Five specialty proteins sources were used: fish meal, powdered blood meal (AP301), granulated blood meal (AP301G),
Publikováno v:
European Journal of Cancer Supplements. 4:119
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.