Zobrazeno 1 - 10
of 130
pro vyhledávání: '"E.C. Vieira"'
Autor:
E. Neumann, M.G. Ramos, L.M. Santos, A.C.P. Rodrigues, E.C. Vieira, L.C.C. Afonso, J.R. Nicoli, L.Q. Vieira
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 42, Iss 4, Pp 358-367 (2009)
Lactobacillus delbrueckii UFV-H2b20 has been shown to increase clearance of bacteria injected into the blood of germ-free mice. Moreover, it induces the production of type 1 cytokines by human peripheral mononuclear cells. The objective of the presen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24cbf8656659410987d46073b8aed77a
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 51, Iss 2, Pp 201-206 (1999)
Avaliaram-se os níveis de energia metabolizável normalmente utilizados nas rações de frangos de corte, obtidos pela inclusão de óleos vegetais (soja, canola e palma) e seus efeitos sobre o perfil de ácidos graxos da pele e dos músculos da cox
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bf7adade86343258e7cee9a18be0500
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jacqueline I. Alvarez-Leite, Eduardo Alues Bambirra, E.C. Vieira, Raimundo Vicente de Sousa, Paulo César Ferreira Santos
Publikováno v:
Food Science and Technology, Vol 22, Iss 1, Pp 88-93 (2002)
Food Science and Technology v.22 n.1 2002
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology v.22 n.1 2002
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
The effects of fat from tambaqui (Colossoma macropomum), an Amazonian fish, on some nutritional and lipid parameters in rats were evaluated. Weaned Wistar rats were fed for 6 weeks with hypercholesterolemic diets containing 7.5% of soybean oil (SO),