Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"E.C. Otma"'
Publikováno v:
Food Science and Technology = Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie, 85(pt. B), 456-459
Food Science and Technology = Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie 85 (2017) pt. B
Food Science and Technology = Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie 85 (2017) pt. B
Pink discoloration is one of the major quality issues occurring in fresh-cut lettuce. Low oxygen atmosphere in modified atmosphere packaging prevents pinking but may lead to other major quality losses such as fermentation, growth of lactic acid bacte
Autor:
J.M.B.M. van der Vossen, Joost Snels, Evgeni Levin, E.J. Woltering, E. Lommen, E.C. Otma, M.J.M. Paillart
Publikováno v:
Acta Horticulturae, Cantwell M.I., 1141, 289-296
Acta Horticulturae, 1141, 289-296
Acta Horticulturae 1141 (2016)
Acta Horticulturae, 1141, 289-296
Acta Horticulturae 1141 (2016)
The shelf-life of fresh-cut lettuce packed in a modified atmosphere (MA) is determined by its "overall visual quality" (OVQ), being a measure of its general appearance based on colour and shape criteria. In addition to the OVQ, the development of off
Autor:
E.C. Otma, E.J. Woltering, J.M.B.M. van der Vossen, M.J.M. Paillart, E. Lommen, Evgeni Levin, Joost Snels
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology, 124, 91-99
Postharvest Biology and Technology 124 (2017)
Postharvest Biology and Technology 124 (2017)
The end of shelf life of fresh-cut iceberg lettuce packed in modified atmosphere (MA) is determined by its visual quality and by its microbial load. The total microbial load should not exceed 6–7 log CFU g−1 mesophilic counting and be free of hum
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::27e84c0cc55584cc67c99e0d6e691522
https://research.wur.nl/en/publications/bacterial-population-dynamics-and-sensorial-quality-loss-in-modif
https://research.wur.nl/en/publications/bacterial-population-dynamics-and-sensorial-quality-loss-in-modif
Publikováno v:
Acta Horticulturae 1071 (2015)
Acta Horticulturae, 1071, 253-258
Acta Horticulturae, 1071, 253-258
Insects, nematodes and mites that damage postharvest plant products can cause severe quality losses or trade restrictions in case of quarantine organisms. With the ban of the ozone depleting methyl bromide (MeBr), the most widely used chemical for ph
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e88eaf06361192c1740d57e826a3f2cd
https://research.wur.nl/en/publications/controlled-atmosphere-temperature-treatment-non-chemical-quaranti
https://research.wur.nl/en/publications/controlled-atmosphere-temperature-treatment-non-chemical-quaranti
Autor:
H.W. Peppelenbos, E.C. Otma
Publikováno v:
Acta Horticulturae 600 (2003)
Acta Horticulturae, 600, 285-288
Acta Horticulturae, 600, 285-288
Brown heart is a tissue disorder found in Conference pears during CA storage. Differences in susceptibility for brown heart have been found between countries, orchards, harvest dates and storage conditions. One hypothesis is that brown heart is cause
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4d81d333ae05bc63817def9d0f0ec23c
https://research.wur.nl/en/publications/gas-exchange-and-brown-heart-in-conference-pears
https://research.wur.nl/en/publications/gas-exchange-and-brown-heart-in-conference-pears
Autor:
E.C. Otma
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :515-522
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.