Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"E.C. Okolocha"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E.C. Okolocha, F.E. SA’ayinzat
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 6:1736-1756
Publikováno v:
Asian Journal of Epidemiology. 7:36-42
Publikováno v:
International Journal of Poultry Science. 10:76-81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E.C. Okolocha, L. Ellerbroek
Publikováno v:
Food Control. 16:217-225
A study was carried out to determine the influence of acid and alkaline treatments on pathogens and the shelf life of poultry meat. The following acid and alkaline substances were used: 1% lactic acid, (PuracR), a 1% formulation of active constituent
Publikováno v:
Sokoto Journal of Veterinary Sciences. 15:29
To assess the occurrence of MRSA among camels in Kano abattoir, a total of 300 nasal swabs were collected from camels at the lairage in Kano abattoir, Kano state, Nigeria to isolate and biochemically characterize Staphylococcus aureus and confirm met
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.