Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"E.C. Boles"'
Over the past 100 years, peanuts and peanut products have become an increasingly common food staple in the United States and around the globe. This chapter explores the role of peanuts as a source of nutrition and a plant-based protein alternative. I
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::66c8faa2ff448277377ced18ed38587e
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802778-3.00013-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802778-3.00013-5
Autor:
C. Abbott, A.M. Alashi, R.E. Aluko, P. Asavajaru, C. Blanchard, E.C. Boles, M. Carolan, F.V. Dunkel, D. Ercili-Cura, T. Finnigan, M. Flambeau, M. Gulzar, H. Hoogenkamp, A.M. Johnstone, B. Klamczynska, T.M. Krieger, H. Kumagai, A. Lam, R.S.H. Lam, K.A. Lewis, O.E. Mäkinen, H.K. Marambe, M.D. Matlock, D. McBey, J.A. McCarty, A. Minnaar, W.D. Mooney, S.R. Nadathur, M. Neacsu, L. Needham, M.W. Orcutt, D. Orona-Tamayo, O. Paredes-López, P.V. Paulsen, K. Poutanen, F. Pudel, A. Redl, F. Respondek, A. Samaranayaka, H.N. Sandefur, D.K. Santra, L. Scanlin, R. Schoenlechner, N. Sozer, S. Tan, J. Taylor, J.R.N. Taylor, M. Thrane, M.C. Tulbek, M.E. Valverde, M. van de Noort, A. Van Huis, J.P.D. Wanasundara, Y.(C.) Wang
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fe98bcfed573b854bdc0f895328837b9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802778-3.00031-7
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802778-3.00031-7
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.