Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"E.B. Mirzoev"'
Publikováno v:
Problems of Veterinary Sanitation, Hygiene and Ecology. 1:449-455
The sanitary and hygienic standards of the Russian Federation (RF), the Eurasian economic Union (EAEU), the China, the European Union and the World Health Organization (WHO) on the content of lead in milk, meat and offal, as well as the maximum permi
Publikováno v:
Problems of Veterinary Sanitation, Hygiene and Ecology. 1:320-327
A conceptual model of lead metabolism in the organism of farm animals with a multi-chamber stomach under intake with a ration is presented. The input parameters are determined by the daily intake of lead from the diet and the factors that modify this
Publikováno v:
sel'skokhozyaistvennaya Biologiya. 53:1131-1141
Autor:
Agroecology, Obninsk, Kaluga region, Russian Federation, E.B. Mirzoev, V. O. Kobyalko, N.A. Frolova, O. A. Gubina
Publikováno v:
Problems of Veterinary Sanitation, Hygiene and Ecology. 1:106-109
We studied the content of the SH-groups in plasma of peripheral blood of sheep, which during 90 days received the nitrate of lead in the diet at concentrations of 5 (1 MRL), 25 (5 MRL) and 150 mg/kg of feed (30 MRL). It is shown that chronic intake o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Сельскохозяйственная биология.
When studying the effects of lead on mammals, one of the informative indicators is the level of metallothioneins (MTs) in organs. MTs are low molecular weight proteins (6-7 kDa) containing up to 30 % cysteine which bind heavy metal ions (Cd2+, Zn2+,
Publikováno v:
Сельскохозяйственная биология.
A problem to be overcome under radioactive pollution of the territory is how to produce animal products, particularly milk and meat, of due sanitary and hygienic quality. It is well known that agrotechnologies and agromelioration are not enough for d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.