Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"E.A. Udensi"'
Publikováno v:
IOSR Journal of Environmental Science, Toxicology and Food Technology. 8:49-53
Publikováno v:
Pakistan Journal of Nutrition. 6:194-197
2 Abstract: The effect of boiling, roasting and autoclaving on the levels of some antinutrient factors present in the seeds of vegetable cowpea (sesquipedalis) were studied. The reduction of trypsin inhibitor was found to be highest (100%) with autoc
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 8:171-177
Cassava (Manihot esculenta crantz) was processed into flour by fermentation, blanching, and drying. Portions of the tuber were naturally fermented for 2, 3, and 4 days, and each was oven dried at temperatures of 60, 80, and 90°C and then milled to o
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 30, No 1 (2012)
Retted cassava fufu samples obtained from five local government areas in Aba Metropolis were analyzed. Their microbial counts, chemical and organoleptic properties were determined from the day of preparation and every day for the eight days of hawkin
Publikováno v:
Nigerian Food Journal. 23
The effect of boiling and autoclaving on the levels of some antinutritional factors (trypsin inhibitor, phytate, heamagglutinin, hydrogen cyanide, tannins, stachyose and raffinose) were investigated. The results showed that boiling for 90 min reduced
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 30, No 2 (2012)
Extracts of two spices, namely ginger (Zingiber officinale) and black pepper (Piper guineense) were prepared in 0.4%, 1.2%, 2.4% and 3.6% concentrations. Soymilk and kunun-zaki were treated respectively with the different concentrations and stored at
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.