Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"E.A. Dressler"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jonathan Taylor, D. W. Moser, Clare A. Gill, T. Holm, S. Davis, E.A. Dressler, E. J. Pollak, Stephen R. Koontz, Michael E. Dikeman
Publikováno v:
Kansas Agricultural Experiment Station Research Reports. :24-28
Carcass data and Warner-Bratzler shear force (WBSF) data on strip loin steaks were collected from nearly 8,500 cattle in contemporary groups of progeny from the more popular sires in 14 different beef cattle breeds in the Carcass Merit Traits project
Autor:
Edgar Chambers, E.A. Dressler, George A. Milliken, K.A. Hachmeister, Michael E. Dikeman, E.J. Yancey
Publikováno v:
Kansas Agricultural Experiment Station Research Reports. :37-40
The infraspinatus muscle (top blade) from the chuck clod, the gluteus medius muscle (top sirloin) from the sirloin, and the psoas major muscle (tenderloin) from the loin were obtained from 140 Aand B-maturity carcasses with either low-Slight or Small
Autor:
J. S. Smith, J.P. Grobbel, E.A. Dressler, K.A. Hachmeister, Michael E. Dikeman, E.C. Chambers, George A. Milliken, E.J. Yancey, Priyadarshini Gadgil
Publikováno v:
Meat science. 73(4)
Infraspinatus (IN), gluteus medius (GM), and psoas major (PM) steaks were obtained from A- and B-maturity carcasses with either high (⩾6.0) or normal (⩽5.7) pH, and either Slight or Small marbling. Steaks were vacuum aged either 7, 14, 21, or 35
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.