Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"E. van Herpen"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Cooper, R. Lion, O.E. Rodriguez-Sierra, P. Jeffrey, D. Thomson, K. Peters, L. Christopher, M.J.H. Zhu, L. Wistrand, P. van der Werf, E. van Herpen
Publikováno v:
Resources, Conservation and Recycling 194 (2023)
Resources, Conservation and Recycling, 194
Resources, Conservation and Recycling, 194
In two 5-week randomized-controlled field studies, Canadian and US households were invited to make one meal per week from food that might otherwise be discarded, using flexible recipes. In the first study (Canada), tools to increase the salience of u
Publikováno v:
Journal of Consumer Policy, 44(3), 385-406
Journal of Consumer Policy 44 (2021) 3
Journal of Consumer Policy 44 (2021) 3
Findings from behavioural research are gaining increased interest in EU legislation, specifically in the area of unfair commercial practices. Prior research on the Mars case (Purnhagen and van Herpen 2017) has left open whether empirical evidence can
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::aca58a7bab52d8ce593da42c3b7d4512
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Consumer Research, 42(5), 783-803
Journal of Consumer Research 42 (2016) 5
Journal of Consumer Research 42 (2016) 5
External cues regularly override physiological cues in food consumption resulting in mindless eating. In a series of experiments, this study shows that mindfulness, an enhanced attention state, improves consumers’ reliance on physiological cues acr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9797121fffc0b78a4c32755197e70def
https://research.wur.nl/en/publications/body-and-mind-mindfulness-helps-consumers-to-compensate-for-prior
https://research.wur.nl/en/publications/body-and-mind-mindfulness-helps-consumers-to-compensate-for-prior
Publikováno v:
Food Quality and Preference, 21(5), 512-520
Food Quality and Preference 21 (2010) 5
Food Quality and Preference 21 (2010) 5
Food companies, governments, and societal organizations use an increasing number of food-choice motives to persuade consumers to buy food products, and the question which combinations of motives matter for which type of consumer has become of central