Zobrazeno 1 - 10
of 395
pro vyhledávání: '"E. coli O157: H7"'
Publikováno v:
Revue d’Elevage et de Médecine Vétérinaire des Pays Tropicaux, Vol 77 (2024)
Background: Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) strains are bacteria that cause gastrointestinal illnesses in humans. The strain E. coli O157:H7 diarrhea, hemorrhagic colitis, and hemolytic-uremic syndrome in humans. Cattle and small rumina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d7fd47861834e02a3475224e7c77e96
Publikováno v:
فصلنامه علوم و فناوری فضایی, Vol 15, Iss 4, Pp 97-106 (2022)
Gravity is an influential force on living organisms on earth, including microorganisms. E. coli O157: H7 causes complications such as bloody diarrhea and hemolytic uremic syndrome in humans and immunization is the main way to fight it. Subunit B of S
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac075abc90ef463e994906c8dddb5acc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinary Medicine and Science, Vol 8, Iss 2, Pp 864-876 (2022)
Abstract Background Calf diarrhoea is the most serious issue in the livestock industry, resulting in significant financial losses. Methods A study was undertaken in 32 urban and peri‐urban dairy farms of Hawassa town to isolate E. coli from diarrho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/901f5e1660784386b6c497ab517c5a5a
Autor:
Sanjeep Sapkota, Sanjib Adhikari, Asmita Pandey, Sujan Khadka, Madhuri Adhikari, Hemraj Kandel, Sandhya Pathak
Publikováno v:
BMC Research Notes, Vol 12, Iss 1, Pp 1-6 (2019)
Abstract Objective Antimicrobial resistance among the bacteria present in ready-to-eat foods like vegetable salads is an emerging concern today. The current study was undertaken to investigate the presence of multi-drug resistant extended-spectrum β
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7cd204e372c64914a866baf5d9d4464e
Autor:
Zina S Khudhir
Publikováno v:
The Iraqi Journal of Veterinary Medicine, Vol 45, Iss 1 (2021)
This study aimed to evaluate the antibacterial efficacy of brine solution in compared to nisin and ozonated water treatments against E. coli O157:H7 in experimentally local produced soft cheese (ELPSC). A total of 25 raw cow milk samples were collect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a21fbc33617f411eac3d01050c8f152a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kwan, S.Y., Chang, W.S., Loo, Y.Y., Nordin, Y., Tan, C.W., Kuan, C.H., New, C.Y., Lee, E., Nor-Khaizura, M.A.R., Son, R.
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 1, Pp 28-39 (2018)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a786f5f4c2f84cbda0e745406aba9ca2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ahmed Kh. Meshaal, Helal F. Hetta, Ramadan Yahia, Khamael M. Abualnaja, Abdallah Tageldein Mansour, Israa M. S. Al-Kadmy, Saad Alghamdi, Anas S. Dablool, Talha Bin Emran, Haitham Sedky, Gaber El-Saber Batiha, Waleed El-Kazzaz
Publikováno v:
Life, Vol 11, Iss 11, p 1178 (2021)
Background and aim: The poultry meat and its products are considered ideal media for bacterial growth and spoilage, as they are highly nutritive with a favorable pH. The food industry has focused its attention on a great diversity of plant species as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e47dbfd8fa714f37810a1a48b46610ce