Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"E. coli 25922"'
Autor:
Sert, Tuğba Şayin
Bu araştırmada sığır kıymasının taze halde özelliklerini en iyi koruyabileceği düşünülen yüksek hidrostatik basınç (YHB) parametreleri incelenmiş ve bu amaçla, farklı basınç (300-450 MPa) , sıcaklık (-10 ile 20 oC) ve süre (5
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10334::7c61f89a8a4e3109c81e204e001ed887
https://hdl.handle.net/20.500.11776/3319
https://hdl.handle.net/20.500.11776/3319
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.