Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"E. Wincewicz"'
Autor:
Jolanta Bujok, Bożena Króliczewska, E. Wincewicz, Stanisław Dzimira, Magdalena Żuk, Dorota Miśta
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 534, p 534 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 3
Foods
Volume 10
Issue 3
Alpha-linolenic acid (ALA) is widely regarded as the main beneficial component of flax for the prevention of cardiovascular disease. We evaluated the effect of the transgenic flaxseed W86—which is rich in ALA—on the lipid profile, atherosclerosis
Autor:
Magdalena Żuk, Bożena Króliczewska, Wojciech Zawadzki, Jan Szopa, E. Wincewicz, Dorota Miśta, Jarosław Króliczewski, Rafał Kubaszewski
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 97:165-171
Flaxseed is an alternative to marine products that provide the traditional dietary sources of ?-fatty acids. A new genotype of flax, W92, is rich in natural antioxidants as well as having a reduced content of α-linolenic acid and therefore shows dec
Autor:
Wojciech Zawadzki, Jan Gnus, E. Wincewicz, Marcin Kozak, Agnieszka Balcerzak, Albert Czerski, Andrzej Kotecki
Publikováno v:
Acta Veterinaria Brno, Vol 79, Iss 2, Pp 217-224 (2010)
The objective of the experiments was to demonstrate the influence of low- and high-tannin horse bean on the selected fermentation indicators. The sheep rumen content with the addition of 1, 2 and 5 g of high- and low-tannin horse bean was incubated i
Publikováno v:
Theriogenology. 85(3)
Lower urinary tract symptoms are not only a serious health problem but also a substantial sociologic issue affecting human beings and companion animals. Estrogen deficiency is considered an etiologic factor of urinary incontinence in postmenopausal w
Autor:
Z. Dobrzański, A. Gelles, T. Szmańko, Wojciech Zawadzki, Dorota Miśta, Anna Rząsa, E. Wincewicz
Publikováno v:
Polish Journal of Veterinary Sciences. 15
In this study, we assessed the effect of a humic-fatty acid preparation (HFA) used in rabbit feed on certain haematological and biochemical serum parameters (the lipid profile and the Ca, P and Fe contents). A higher RBC, HGB and HCT values were obse
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.