Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"E. Vysotskaya"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Vysotskaya, M. Krekoten
Publikováno v:
Voronezh Scientific-Technical Bulletin. 4:4-7
The article describes the features of the effect of fertilizers on crops of sun-flower and evaluated the sustainability of ecosystems to heavy metals.
Publikováno v:
Journal of Hypertension. 35:e237
Autor:
V.V. Bozhko, E. Vysotskaya, O.V. Mysnychenko, A. Strashnenko, I. Snegurska, Marina Penkova, S. Koval
Publikováno v:
Journal of Hypertension. 33:e340
Objective:The aim of the study was to investigate the peculiarities of the changes angiopoetin - 2 (Ang-2) of blood levels in patients with essential hypertension (EH).Design and method:91 patients (mean age 54,3 ± 4,2 years, 71 men and 20 women) wi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T. V. Mikhailova, I. B. Bersuker, A. I. Greni, L. E. Vysotskaya, A. S. Dimoglo, M. Yu. Gorbachov
Publikováno v:
Food / Nahrung. 33:405-411
By means of the electron-topologic approach, combining the methods of the pattern recognition theory and the electron and geometric description of the molecular systems under consideration, the totality of 52 sulphur-containing organic compounds is i
Autor:
T. A. Misharina, A. I. Gren, L. E. Vysotskaya, A. F. Aérov, V. A. Lyapin, R. V. Golovnya, T. V. Mikhailova
Publikováno v:
Bulletin of the Academy of Sciences of the USSR Division of Chemical Science. 36:1407-1410
1. The mass spectra were studied and the retention indices were determined on capillary columns with OV-101 and OV-17 phases under isothermal conditions at 130°C and with temperature programming for eight synthesized alkyl 2-methy1-2-propenyl sulfid
Autor:
O. V. Stepanova, A. S. Dimoglo, M. Yu. Gorbachov, L. E. Vysotskaya, E. Yu. Lukash, A. I. Greni, I. B. Bersuker
Publikováno v:
Die Nahrung. 32(5)
By means of the electron-topologic approach suggested earlier, the structural and electronic features favouring meat odour occurrence are evaluated using 77 organic compounds with known odorant properties as a basis for primary logico-structural anal